Doorgaan naar inhoud
Voordelen van de Eurogloves Vinyl

Voordelen van de Eurogloves Vinyl

Eurogloves Vinyl handschoenen

De Eurogloves vinyl handschoenen zijn gemaakt van PVC materiaal, een solide en goedkopere grondstof. Vinyl handschoenen zijn hierdoor prijsfavoriet in vele branches! De Eurogloves vinyl handschoenen zijn doorzichtig van kleur en beschikbaar in verschillende maten. Het gebruik van vinyl handschoenen vermindert het risico op overdracht van micro-organismen. Vinyl handschoenen zijn net als nitrile handschoenen latexvrij. Latexvrije handschoenen zijn perfect voor mensen met een latexallergie.  

Waarom Vinyl handschoenen?

Vinyl handschoenen zijn vanwege hun voordelige prijs, uitermate geschikt voor grootverbruik. Voor verschillende industrieën zijn goedkope vinyl handschoenen prijsfavoriet. Eurogloves vinyl handschoenen zijn een perfecte keuze wanneer er veel gewisseld moet worden van handschoenen en de kosten laag moeten blijven. Een klein minpuntje aan vinyl handschoen is dat ze minder elastisch zijn dan bijvoorbeeld latex handschoenen of nitrile handschoenen. Wil je toch liever nitrile handschoenen? Lees de blog over de voordelen van de Eurogloves Nitrile handschoenen of bestel ze hier!

Vinyl = Polyvinylchloride

Polyvinylchloride (PVC), is een stevige, goedkope kunststof, perfect voor handschoenen. Alle vinyl wegwerphandschoenen zijn gemaakt van soepel PVC materiaal. De Eurogloves vinyl handschoenen zijn goedkoop en geschikt voor korte behandelingen. Ideaal om hygiëne te bevorderen, en je handen te beschermen tegen vuil bijvoorbeeld bij voedsel broodjes sushi en kappers. De vinyl handschoenen zitten ruimer dan bijvoorbeeld latex handschoenen of nitrile handschoenen.

Eurogloves assortiment

Het volledige Eurogloves assortiment is geproduceerd conform de MDR voor Klasse I producten en voldoen aan de voorwaarden van de PPE Categorie III regelgeving. Download de Declaration of Conformity, de productsheets en afbeeldingen hier!

Vorig artikel Welke Eurogloves handschoenen passen bij jou?
Volgend artikel Hoe zijn Eurogloves Disposable handschoenen ontstaan?