Doorgaan naar inhoud
Voor 23:59 besteld, dezelfde dag verzonden.
Voor 23:59 besteld, dezelfde dag verzonden.
Voordelen van Eurogloves Nitrile handschoenen

Voordelen van Eurogloves Nitrile handschoenen

Nitrile

Nitrile handschoenen zijn gemaakt van synthetisch rubber. Nitril is zeer rekbaar, hierdoor hebben de handschoenen een zeer goede pasvorm. De handschoenen vooral geschikt voor het veilig en hygiënisch onderzoeken van patiënten. Ook zorgen ze voor een goede bescherming tegen bacteriën, virussen, olie, vet en spatten van bepaalde chemicaliën. Door dat de handschoenen gemaakt zijn van acrylonitrile butadieen rubber, zijn de handschoenen geschikt voor mensen die allergisch zijn voor Latex. De Eurogloves nitrile varianten zijn dus latexvrij! De Eurogloves nitrile kent twee varianten; Soft nitrile en Solid nitrile. Bekijk hier het assortiment!

Eurogloves Soft nitrile

De Eurgoloves Soft nitrile wegen 3,5 gram en geven goede grip aan de materialen die je vast hebt. De handschoenen zijn geschikt voor uiteenlopende branches, Medische branches, voedingsindustrie, facilitair en beauty.

Eurogloves Solid nitrile

De Eurogloves Solid nitrile wegen 5,2 gram en zijn uitermate geschikt wanneer er een hoge mate van bescherming essentieel is. Denk hierbij aan de toepassing binnen automotive, medische high risk settings en veterinair branches. Uniek aan de Eurogloves Solid nitrile handschoen tot de maatvoering XXL produceert.

Eurogloves assortiment

Het volledige Eurogloves assortiment is geproduceerd conform de MDR voor klasse I producten en voldoen aan de voorwaarden van de PPE categorie III regelgeving. Download de Declaration of Conformity, de productsheets en afbeeldingen hier!

Vorig artikel Voordelen van de Eurogloves Latex handschoenen