Doorgaan naar inhoud
Voor 23:59 besteld, dezelfde dag verzonden.
Voor 23:59 besteld, dezelfde dag verzonden.
Voordelen van de Eurogloves Latex handschoenen

Voordelen van de Eurogloves Latex handschoenen

Eurogloves Latex handschoenen

De Eurogloves Latex handschoenen zijn gemaakt van natuurlijk rubber. De handschoenen bieden een goede bescherming tegen overdacht van bacteriën en virussen. Latex handschoenen zijn extreem tactiel, de vingergevoeligheid is dus hoog! Dit maakt dat ze ideaal zijn voor delicate toepassingen zoals chirurgie. Dankzij een goede beweeglijkheid en pasvorm kiezen veel mensen voor de Eurogloves Latex handschoenen. Bekijk hier het assortiment!

Latex of natuurrubber

Latex is één van de meest gebruikte materialen voor medische handschoenen. Ze zijn zeer elastisch, scheurvast en bieden een groot draagcomfort. Latex handschoenen kunnen tegen hoge tempraturen. De Eurogloves latex handschoen zijn gechloreerd aan de binnenzijde en zijn poedervrij, hierdoor hebben ze een zijdezachte binnenzijde. Je kan de handschoenen dus gemakkelijk aantrekken!

Nadeel van Latex handschoenen

Latex handschoenen zijn niet geschikt voor mensen met een latexallergie. Latex kan gemakkelijk huidgevoeligheden en reacties veroorzaken door de aanwezige latexeiwitten. Heb jij een allergie voor Latex? Dan adviseren wij de Eurogloves Nitrile variant. Wij hebben twee verschillende varianten. Lees hier de blog over de voordelen van Nitrile handschoenen of bekijk hier ons Nitrile assortiment. 

Eurogloves assortiment

Het volledige Eurogloves assortiment is geproduceerd conform de MDR voor Klasse I producten en voldoen aan de voorwaarden van de PPE Categorie III regelgeving. Download de Declaration of Conformity, de productsheets en afbeeldingen hier!

Vorig artikel Hoe zijn Eurogloves Disposable handschoenen ontstaan?
Volgend artikel Voordelen van Eurogloves Nitrile handschoenen