Doorgaan naar inhoud
Hoe zijn Eurogloves Disposable handschoenen ontstaan?

Hoe zijn Eurogloves Disposable handschoenen ontstaan?

Wat zijn disposable handschoenen?

De Eurogloves disposable handschoenen zijn handschoenen die zijn bedoeld voor eenmalig gebruik. Eurogloves handschoenen worden gebruikt in verschillende branches als voedingsmiddelenindustrie, horeca, medische sector, veterinaire branche maar ook voor hygiënische werkzaamheden.
Eurogloves handschoenen zijn beschikbaar in verschillende materialen als nitrile, vinyl en latex.

 

De historie van de Eurogloves

Eurogloves is een onderdeel van Medz Europe BV, sinds 2002 actief in de productie en verkoop van medische- en facilitaire disposables. De productie, verkoop en distributie van onderzoekshandschoenen zit in ons DNA. Met een kantoor in Amersfoort én Kuala Lumpur, Maleisië, hebben wij 20 jaar ervaring in het produceren van onderzoekshandschoenen.

We produceren onze producten naar de beste kwaliteit, tegen de scherpste prijs! Hierdoor zijn wij in staat zowel de kwaliteit als de beste prijs te garanderen.

Bestellingen geplaatst voor 20.00 worden dezelfde dag nog vanuit voorraad uit ons eigen magazijn in Amersfoort verzonden! 

 

Team Eurogloves

Wist je dat wij 14 uur per dag telefonisch bereikbaar zijn? Je kunt ons bereiken op 088-77 222 33.

Wij snappen dat je nieuwsgierig bent geworden! Ben je wedeverkoper of grootverbruiker van ons assortiment? Maak dan een account en krijg toegang tot staffelkortingen!

Benieuwd naar Eurogloves en wil je graag even testen? Vraag vrijblijvend een sample aan!

Vorig artikel Voordelen van de Eurogloves Vinyl
Volgend artikel Voordelen van de Eurogloves Latex handschoenen