Doorgaan naar inhoud

Betaalmogelijkheden

iDeal

Met iDeal kun je gemakkelijk en veilig betalen via je eigen bank. De methode is beschikbaar voor klanten van alle grote Nederlandse banken. Het voordeel van iDeal is dat het geld direct van je rekening wordt afgeschreven en wij daardoor direct kunnen beginnen met het verwerken van je order. De banken die iDeal ondersteunen zijn; ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, Regiobank, Revolut, SNS Bank (de Volksbank), Triodos Bank en Van Lanschot.

Creditcard

Bij Eurogloves accepteren wij betalingen met Visa of Mastercard. Je creditcardgegevens worden veilig verwerkt en de betaling wordt onmiddellijk bevestigd. Dit zorgt ervoor dat je bestelling snel kan worden verwerkt.

Bancontact

Bij Eurogloves kun je als Belgische klant gemakkelijk betalen met Bancontact. Dit is een veilige en betrouwbare manier om direct via je eigen bank te betalen.

Achteraf Betalen met Klarna

Met Klarna kun je ervoor kiezen om je bestelling achteraf te betalen. Dit geeft je de kans om je producten eerst te ontvangen en te beoordelen voordat je betaalt. Klarna stuurt je een factuur met een betaaltermijn van 30 dagen. Wil je meer informatie over Klarna? Bekijk dan hun website.

Krijg je een melding dat je betaling niet is gelukt of is geweigerd? Dan nemen wij je order nog niet in behandeling. Op het moment dat je bestelt, controleren ze bij Klarna binnen een seconde een groot aantal factoren. Denk hierbij aan je persoonsgegevens, het bestelbedrag en nog veel meer. Op basis van deze informatie probeert Klarna in te schatten of jij je order achteraf kan betalen. Mocht je dus deze melding krijgen, adviseren wij je contact op te nemen met Klarna waarom je betaling wordt geweigerd. 

Bij Eurogloves streven wij ernaar om het betalingsproces zo veilig en eenvoudig mogelijk te maken. Mocht je toch vragen hebben over onze betalingsmogelijkheden, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.