Doorgaan naar inhoud
Eurogloves: De handschoen voor in het kinderdagverblijf

Eurogloves: De handschoen voor in het kinderdagverblijf

Bij kinderdagverblijven staat de veiligheid voorop want kinderen leren en spelen er volop en leren omgaan met een groepsdynamiek. Naast dat het gezellig is, is hygiëne in een kinderdagverblijf ook van groot belang. De allerkleinsten hebben nog geen goede weerstand opgebouwd en de peuters kunnen daar ook nog wel in groeien, maar laten we het niet onnodig op de proefstellen. In deze blog willen we de focus leggen op de hygiëne en het gebruik van Eurogloves handschoenen.

Hygiëne als prioriteit

Kinderen zijn nieuwsgierig en avontuurlijk, en hun kleine handjes raken vaak van alles aan. Van speelgoed tot tafels en stoelen, kinderdagverblijven zijn gevuld met items die gemakkelijk bacteriën en ziektekiemen kunnen herbergen. Hier komt de noodzaak van hygiënemaatregelen om de hoek kijken. Met het schoonmaken kunnen onze handschoenen gebruikt worden zodat ziektekiemen niet met het schoonmaken ook verspreid worden. Het gebruik van disposable handschoenen in kinderdagverblijven is niet alleen een effectieve manier om de verspreiding van ziektekiemen te verminderen, maar het geeft ook een geruststellend gevoel aan ouders. Eurogloves biedt hierbij een uitstekende oplossing.

Wanneer de handschoenen inzetten

De Eurogloves handschoenen kunnen gebruikt worden bij het schoonmaken in het kinderdagverblijf en bij de toiletten, want ja als de kinderen zindelijk worden gaat daar nog wel eens iets mis. En als de kinderen nog niet zo ver zijn is het ook verstandig om bij het verschonen handschoenen aan te trekken om de overdracht van bacteriën en ziekteverwekkers te verminderen.  Alles voor de veiligheid en gezondheid van het kind. Maar met het gebruik van handschoenen bescherm je ook jezelf als pedagogisch medewerker.

Waarom Eurogloves

Eurogloves handschoenen zijn comfortabele handschoenen met een fijne pasvorm. Dit maakt dat de handschoen lekker zit en er wel voor zorgt dat je een goed tast gevoel hebt. Dit is prettig bij het schoonmaken en verzorgen van kindjes. Eurogloves handschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Er is altijd een handschoen die past. Naast de verschillende maten zijn ze ook geproduceerd van verschillende materialen: Latex, Nitril, Vinyl. En omdat we ook snappen dat handschoenen een kostenpost zijn, zijn de Eurogloves handschoenen altijd scherp geprijsd.  Onze handschoenen zijn altijd uit voorraad leverbaar en daarmee heb je ze ook snel op plek van bestemming om ze te gebruiken.

Als het gaat om de veiligheid en welzijn van de kleintjes is het belangrijk om te investeren in producten die niet alleen functioneel zijn, maar ook het comfort van de kinderen en de pedagogisch medewerker in gedachten houden. Met Eurogloves kunnen kinderdagverblijven een gezonde omgeving creëren waarin kinderen kunnen bloeien en ouders gerustgesteld zijn over de veiligheid van hun kleintjes.

 

 

 

 

Vorig artikel Eurogloves: De perfecte handschoenen voor jouw Barbershop!
Volgend artikel Handschoenen gebruiken in het verpleegtehuis