Doorgaan naar inhoud
De voordelen van Eurogloves in de schoonmaakbranche

De voordelen van Eurogloves in de schoonmaakbranche

In de schoonmaakbranche is hygiëne van groot belang. Of je nu professioneel schoonmaakt in kantoren, hotels, ziekenhuizen of andere openbare ruimtes. Het gebruik van disposable handschoenen van Eurogloves bieden mooie voordelen. In deze blog willen we ingaan op de voordelen en de reden waarom handschoenen een mooie aanvulling kunnen zijn op de uitrusting.

Besmettingspreventie

Een van de meest voor de hand liggende voordelen is natuurlijk de preventie van besmetting. Je komt in de schoonmaakbranche vaak in aanraking met verschillende oppervlakten en materialen, soms zelfs met potentieel gevaarlijke stoffen. De Eurogloves handschoenen vormen een fysieke barrière tussen de handen van de schoonmaker en het oppervlak dat gereinigd wordt. Hierdoor wordt de kans op overdracht van ziektekiemen geminimaliseerd.

Veiligheid voor de schoonmakker.

Er zijn schoonmaakmiddelen die irriterend kunnen zijn of een allergische reactie oproepen als deze in direct contact met de huid komen. De handschoenen bieden dan een extra laag bescherming, waardoor de schoonmaker veilig zijn werk kan doen. Zonder dat hij zich zorgen hoeft te maken over huidproblemen of allergische reacties.

Efficiëntie en tijdsbesparing

Disposable handschoenen zijn gemakkelijk aan te trekken en uit te trekken. Dit zorgt voor een efficiënte werkwijze. Vooral als er tussentijds van taak gewisseld moet worden. Het gebruik van disposable handschoenen maakt de tijd van het aan- en uittrekken van handschoenen een stuk korter ten opzichte van herbruikbare handschoenen. Herbruikbare handschoenen dienen ook gereinigd te worden.

Gemak en comfort

Disposable handschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen waardoor schoonmakers kunnen kiezen wat het beste bij hun behoeften past. Het Eurogloves assortiment bestaat uit Nitrile, Latex, Vinyl en snijbestendig. Materialen die bij dragen aan bescherming en tegelijkertijd comfort bieden. Als je de juiste handschoen hebt, kan dit bijdragen aan een goede grip. Wat natuurlijk prettig is bij het schoonmaken.

Eurogloves

In de schoonmaakbranche spelen disposable handschoenen een cruciale rol bij het waarborgen van hygiëne, veiligheid en efficiëntie. De voordelen van besmettingspreventie en veiligheid voor de schoonmaker tot tijdbesparing. Handschoenen bestel je tegen de beste prijs op Eurogloves met een snelle levering vanuit voorraad.

Vorig artikel Handschoenen in de dierenartsenpraktijk zijn onmisbaar
Volgend artikel Comfortabele handschoenen in de tandartspraktijk